eemland
makelaardij

Een vertrouwd aanspreekpunt waar u als klant centraal staat.

 

Taxatie

Een belangrijk deel van de werkzaamheden van de makelaar is het taxeren van een onroerende zaak. Een makelaar is een deskundige die waardeoordelen kan vellen over een onroerende zaak en dient daarbij objectief en onpartijdig te zijn. Alle makelaars en taxateurs in dienst van Eemland - Makelaardij zijn volledig bevoegd.

Taxeren is geen exacte wetenschap: het is een kwestie van inschatten. Juiste ervaring in de markt is een belangrijke pijler waarop een taxatie berust. Van belang zijn onder andere vraag en aanbod, het bestemmingsplan, mogelijkheden voor de toekomst, de courantheid, de staat van onderhoud, constructie, gebruikte materialen, bijzonderheden met betrekking tot een eventuele Vereniging van Eigenaren en rechten ten aanzien van de grond die bij het huis hoort.

Naast woonhuizen taxeren wij ook bedrijfspanden zoals kantoren, winkels en horecapanden. De kosten van een taxatierapport ten behoeve van een hypotheek zijn fiscaal aftrekbaar.

Indien u meer informatie over taxaties wenst, neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op via 033-4701462 of via info@eemlandmakelaardij.nl. Wij staan u heel graag te woord.

Contact

Voor informatie, vragen of het maken van een afspraak, schroom niet om contact op te nemen!

Bezoekadres

Zuidsingel 49, 3811 HC Amersfoort

Postbus 1234, 3800 BE Amersfoort

Eemland Makelaardij

 
Emailadres
info@eemlandmakelaardij.nl

Arie Baars

Makelaar/ Taxateur
033 47 01 462
06 53 43 07 93